Fotograf:
Norges sjømatråd
Bakt Norsk Kveite med agurksalat inneholder
90 Kalorier,
2 g Karbo,
10 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Bakt Norsk Kveite med agurksalat har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bakt Norsk Kveite med agurksalat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
8504 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bakt Norsk Kveite med agurksalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 90.12 | 266.53 | Kcal |
Protein | 10.33 | 30.55 | gram |
Karbohydrat | 1.88 | 5.56 | gram |
Kostfiber | 0.48 | 1.42 | gram |
Fett | 4.48 | 13.25 | gram |
Mettet fett | 0.71 | 2.10 | gram |
Salt | 0.10 | 0.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.57 | Kr 40.13 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 183 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,34 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær kveitefileten i 4 servingsstykker.
Del grønnsakene i pene biter og kok dem møre.
Del agurken i skiver på langs.
Bland eddik, sukker og olje og mariner agurken.
Legg kveitestykkene på bakebrett og stek i stekeovn i 8 10 minutter ved 100°C.
Anrett de lune grønnsakene på agurkskiven.
Kari Innerås bakte kveite.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23323)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-01-27
Oppdatert dato:2007-01-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift