Båndspaghetti med oste- og valnøttsaus inneholder
438 Kalorier,
43 g Karbo,
12 g Protein og
23 g Fett pr 100 gr
Båndspaghetti med oste- og valnøttsaus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Båndspaghetti med oste- og valnøttsaus er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4243 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Båndspaghetti med oste- og valnøttsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 438.44 | 718.60 | Kcal |
Protein | 12.42 | 20.36 | gram |
Karbohydrat | 43.06 | 70.58 | gram |
Kostfiber | 3.59 | 5.88 | gram |
Fett | 23.26 | 38.12 | gram |
Mettet fett | 4.95 | 8.11 | gram |
Salt | 0.71 | 1.16 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.52 | Kr 12.33 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 656 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,28 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha pastaen i en stor kasserolle med kokende saltet vann. La den småkoke uten lokk i 10 minutter eller ett anvisning på pakken, til den er mør, men likevel fremdeles fast.
Smuldre osten i bollen på en food processor. Tilsett 2/3 av valnøttkjernene og all salvien, og kjør maskinen til alt er findelt og godt blandet.
Tilsett oljen gjennom hullet i lokket, litt om gangen (som når du lager majones), til alt er som en glatt saus.
La pastaen renne godt av seg og ha den tilbake i kasserollen. Tilsett sausen og bland alt forsiktig med en treskje. Smak til med salt og pepper.
Ha pasta og saus over i en varm serveringsbolle og dryss resten av valøttene over. Pynt med finklippet persille og server straks, gjerne sammen med en sprø grønn salat i en sitrondressing.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7626)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-17
Oppdatert dato:2003-04-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift