Fotograf:Sibelia En salat full av næring og vitaminer.
Luksussalat som kan servere til forrett ved en bedre middag eller når du skal kose deg litt ekstra på en solfylt dag. Sunn og velsmakende salat som gir deg god samvittighet for helsen.
Oppskriften inneholder 125 Kalorier, 4 g Karbo, 5 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bland majones og sitronjuice i en liten kopp.
Ha i rødløk og paprika, bland godt.
Tilsett LobNobs og bland det hele forsiktig sammen.
Smak til med salt og pepper.
Rist pinjekjerner på en tørr stekepanne til de får litt farger, begynner å ”svette” og lukte godt.
Varm olje i en stekepanne. Stek aspargesene lett møre, men ikke svi dem. La dem få avkjøle seg litt.
På to tallerkener legger du først frisk bladsalat, deretter majonessalat og fordel aspargesene på toppen.
Dryss over pinjekjerner og parmesan.
Tips
Lag litt ekstra majonessalat så har du til dagen etterpå også. Ha i litt hvitløk for ekstra smak, men husk at hvitløkssmaken utvikler seg når retten står noen timer. Bytt ut ekte majones med lettmajones om du vil ha færre kalorier.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Sibelia
(Intern: 33705)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Salat Innlagt dato:2018-03-06
Oppdatert dato:2018-03-06